تاریخ ارسال : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت : 7:39 ب.ظ ۲ نظر

از خودم باید شروع کنم

همشهریان گرامی بنده در وهله نخست خوشحالم که ادمین سایت (مدیر سایت) معمولا دوست داره مشکلات محل زنگیمون رو با گذاشتن تصاویر و یا شرح گزارشاتی مطرح کنه و در صدد برطرف کردن اون مشکلات باشه.

خب این بسیار عالیه

مثلا من خودم تا بحال از اون زاویه ای که عکاس از خودروهای کنار قبرها عکس گرفته بود به این معضل نگاه نکرده بودم یا اینطور بگم با دیدن اون عکس یه جورایی از خودم خجالت کشیدم..

حالا برای حل این ایراد” من با فرهنگ می شوم”

این کاریست که هر کدوم از ما باید انجام بدیم

درسته که من خوبی هایی دارم اما”من با فرهنگ می شوم” به این معنی است که من همیشه نیازمند این هستم که با قبول ایراداتم اولا انتقاد پذیر باشم و ثانیا جهت بهتر شدن اوضاع از خودم شروع کنم.

حالا وقتی همه ی ما با هم و یکصدا بگوییم ” من با فرهنگ می شوم”

از هفته ی بعد تمامی خودروها در پارکینگ خواهند ماند و وقتی ما دست کودکانمان را می گیریم تا به امامزاده برویم در واقع به او با فرهنگ بودن را می آموزیم ، آری ما تنها با قدم زدن هم می توانیم فرهنگمان را بهبود بخشیم. من وقتی زباله ای را در سطل زباله می اندازم دیگر نیازی نیست نگران فرهنگ نسل آینده شهرم باشم. آری حتی وقتی که آب دهانم را در خیابان ننداختم و پوست میوه را از شیشه ی ماشینم پرت نکردم این کارها برای نسل بعدی من فقط یک عادت معمولی خواهد بود.

همانطور که در هیئت همصدا با هم می گوییم ” یا حسین” می خواهیم که همصدا با هم بگوییم

” من با فرهنگ می شوم”

قرار نیست با گفتن این جمله خدایی ناکرده این طور قلمداد شود که ما واقعا آدم هایی بی فرهنگ هستیم! نه، اتفاقا کسانی در زندگی و جامعه خود پیشرفت می کنند که ابتدا بتوانندانتقاد پذیری را در خود بوجود بیاورند.

 

مطالب مرتبط

  • admin ۱۳۹۲/۰۹/۰۴ - ۳:۰۱ ب٫ظ - پاسخ دادن

    سلام دوست عزیز ممنون از نظر لطفتون.به امید روزی که ما ایرانیان به فرهنگ گذشته خود باز گردیم که بهترین تمدن تاریخ بشریست

    (0)(0)
  • م-ع ۱۳۹۲/۰۹/۰۴ - ۵:۲۹ ب٫ظ - پاسخ دادن

    سلام
    به امید آن روز که هم ولایتی های ما به درجه ای از فهم و کمال برسند که نیازی به طرح چنین مسائلی احساس نشود هر جند که ما چشممان آب نمی خورد .

    (0)(0)
  • دیدگاه شما